بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Friday, October 7, 2011

Aku rindu berBlog, tapi...

Aku serius malas nak update post. bukan ape, sebab banyak sangat nak tulis, nak ngadu, so aku rase malas nak taip and aku rase baik simpan jela hasrat nak tulis sebab aku sememangnya malas. huahaha

Blog dah berkarat ni baru aku datang jenguk. esok lusa aku datang lagi okeh. bytheway, show yang aku bakal buat tu dah cancel. so, tak payah berangan nak jadi artis wanabe ye Fatin! haha 

Nanti aku update nyanyian dan bakat aku dalam blog ni je. simple and underground! wewitt

2 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

ieqa said...

Laaa knape cancel?
Baru nk berangan jadi BFF retisss. haha

#rindunakbelajarmaingitarsebabtangandahlembutbalik

Fatin Rahmat said...

retiss mung! haha

bape lame dah Ieqa tinggal gitar? mesti dah lupe semua kan. hmm

Template by:
Free Blog Templates