بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Sunday, September 1, 2013

Kecoh KL Gangster 2 dah kena hack?

Jujur gua gelak guling guling baca top news hari ni. Kesian mamat Syamsul. Gua tak tahu macam mana letih nya buat filem. Tapi gua tahu kalau nak upload se-filem tu dalam internet kemain berjanggut lamanya. Kalau tak ade "orang dalam" yg meng-hupload kan, mesti laa selamat dari "orang luar" kan kan? 

Anyway, jadi pengajaran la buat hencik Syamsul. Tak mengape, masih mude, atter biaser ler kene duge yee.

Welcome, 1st September! ^^

Belum mula dah eksaited!

Sebenarnya sebenarnya err gua tengah tunggu Shaklee pos kit bag. Baru gua start bisnes. Tapi apekehei lambat beno sampai nya! Eksaited dah gua ni ho hoii. Nak jadi usahawan muda. Bermula dengan produk orang lain. Mana tahu produk gua akan muncul 5 tahun akan datang kan? Kena yakin!

Dan dann, semalam mak gua dah request suruh buat website untuk dia. Dia nak post semua soalan soalan past year dalam tu. Gua kena mentelaah lebih sikit. Sebab mak gua nak bayar hokay! Pehh tak lena malam tadi. Oke tipu! Kikiki


papepun rezeki datang dari Allah swt

Template by:
Free Blog Templates