بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Saturday, March 26, 2011

Maaf, wa tak berkenan cara lu.

nak update pendek je. biar ringkas, padat, mudah difahami. okay seperti tajuk kat atas nie, nak ulang balik bahawa wa tak berkenan cara lu, MAAF! sape lu? tak perlu tau. cuma satu je, aku tak suka bile perempuan keluarkan duit untuk lelaki. and lelaki, kalau rasa tak mampu or nak mintak simpati sane sini, tak payah nak ngorat anak dara orang sangat laa. banyak lagi cara lu yang wa tak berkenan. tapi wa cuma nak tengok je sejauh mana perjalanan lu. sebab wa hanya mampu tengok.

6 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

SecRetzZ Gurl'Z said...

ngah sabaw k....chillex...

Fatin Rahmat said...

hehe sabau sabau kat tawau! :P

☢▁ ▂ ▃ ☠ uNix LuRvE kEy ☠ ▃ ▂ ▁☢ said...

like this entry!
yg c pompuan 2 pown same bdo je g bg..
o0o0o0o0opsss..
bio la sape2 yg nk trase..
kenyataan..
sile trime dgn hati yg tbuke..
skian~

Fatin Rahmat said...

sab :

hahaha direct gile tu sab. tapi diorang nie bukan kategori cepat paham. susah jugak kan. haishh

Nurulezzah said...

sabar2 . chill kayy :)

Fatin Rahmat said...

Nurulezzah :

I will bebeh! ^^

Template by:
Free Blog Templates