بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Saturday, August 28, 2010

gila or gila - gila

nie sume sebab assignment! :O

kene karang esei, 15 page, font 12, arial, line spacing 1.5. hambekk kau! siap hafal tu. haha

skrg nie partner aku si fizah tgh kat sickbay. aku plak kat bilik angkat makanan jap. bukan nak lari² dari buat keje ok? tapi takut masakan aku hangus. huu. ala kejap je pun. lagipun duk kat sickbay tu keje tak jalan sebab fizah online. banyak btol gangguan. tapi sume tu alasan je. kitorang dah same² malas plus takde mood. tapi nak ke tak nak, still kene siapkan hari nie at least separuh! uwaaa

submit, 2 September!

ok, chow! kang ade yg mengamuk kat bawah nuh. tak pasal² kang impian bergegor. :D

0 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Template by:
Free Blog Templates