بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Thursday, August 26, 2010

ohh great!

hari nie?
hmm macam² jadi..


kelas pagi tadi, CCNA, gile mengantok tak tertahan. tersengguk²! *sorry sangat² sir  :(
lepas tu BIS, perghh result quiz 1 aku tak macam hampeh plak. gile down down down sangat!
kelas COM plak test, nasib bole buat! hehe
kelas MPW, petang, fuhh first time kot tak ngantok! haha
last skali, test CCNA, hmm bole laa jawab. ade 1 soalan je yg cam hampehh.


balik tu, pegi tapau nasi terus.
lepak² kat bilik jap, pastu kuar nak gi bilik Fizah dengan harapan nak bincang pasal assignment. tapi mandi plak die. so trus gi lepak bilik Ieqa. kunci bilik plak tak bawak. and the great thing happen, my roomate pun tak bawak kunci bilik! ohh damn~


kecik ohh kecik, kau lah penyelamat kami! huhu
tapi nak kene tunggu die balik pkul 9 malam
berkelah plak kami kat lobby impian bersebelahan air gedegang
tunggu punye tunggu, kecik muncul bawak McD!
ktorang pun macam anak² yg tunggu mak balik keje
kecik naik tangga, kami ikut buntut die. haha
masuk bilik, trus ngadap makanan
tak pandang dah kiri kanan..


what?
name aku kene sebut dalam annoucement?
kutip name budak yg balik selepas 3hb?
sumpah tekejot! huhu
Ieqa, thanks sebab inform lambat
tapi takpe laa. dimaafkan atas sebab² tertentu. heee


ok, sekarang nie nak kene decide, bile nak stadi Unix
besok test. last test for this week! ohh great ~

0 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Template by:
Free Blog Templates