بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Wednesday, September 8, 2010

bye² KL!

cehh macam nak pegi mane je kan? haha

hari nie aku bangun awal sebab tak terjage utk sahur. (erkk? bajet bole sahur lepas subuh ke? adess) ngadap facebook jap dalam 2 3 jam. pastu kiok depan laptop! ngantok derr. huhu. tak lame pun tido. mimpi pelik² je. haihh. lagipun dok teringat yg baju blom sidai, beg blom kemas. mmg tak laa nak lena. lepas berbuke puase nanti, terus balik ganu! 

kenape tak balik kampung je terus kan?

hmm jawapan die simple je. raye pertame tu ktrong nak sedekah kan bacaan Yasin utk arwah abg. and lepas tu baru kitorng gerak balik kampung kat Pagoh, Johor. sampai hari Khamis, 14 September ktorng melepak kat kampung.

perjalanan / trip macam mane?

ok, first trip kang abah jemput aku ngan adik kat umah nie. sumbat sume beg dalam kete, and siap² nak berbuke kat tempat keje abah. maybe tengah malam kot baru sampai ganu. itupun kalo abah tak merempit lorr. so dengan kepulangan kitrong nie, bermakne total kete kat ganu, ade 2 biji (tak campur kancil sebab makcik pinjam buat harta sendiri! ggrrr)

second trip, raye pertame, balik kmpung bwk 2 biji kete. knape?
1. sebab ktorng nie bontot dah besar² and tak muat 1 kete! haha
2. sebab tak tau abah cuti sampai bile. in case laa abah kene keje sebelum ari Khamis tu, abah bole trus bawak je kete balik KL.
3. sebab kat kampung tak banyak transport. so nanti bole le angkut sepupu² yg kecik² sumbat dalam kete time nak pegi beraye rumah ke rumah. hoho


barang² plak?

hah aku kene usung sume barang bwk balik ganu. sebab aku dah takkan balik KL dah. the point is, aku malas nak kemas balik beg. cett padahal baru bape hari je kat KL nie. hee alasan je sume tu. Fatin, sila kemas beg anda! kejap je kemas tu. go go chaiyok ~~
 http://www.emocutez.com

p/s : abah cakap nak amek ktorng pukul 4! ngaa

0 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Template by:
Free Blog Templates