بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Tuesday, September 7, 2010

merayap lagi




pelakon utama : Fatin(aku), Raiehan(yan), Miza(along), Mira(angah)
lokasi : Cheras Leisure Mall, Jaya Jusco Balakong

em bangun pagi tadi dah pukul 11. err pagi lagi kan? ;P pastu jiran depan umah nie ajak gi jalan². beria je dorg ajak gi Times Square konon nak tengok movie cite pirahna. siap² nak kuar pun dah dekat pukul 1. kalo gi TS, alamat nye berbuke kat sane laa. hehe



lepas bincang² balik, ktorng tukar plan pegi Jaya Jusco kat Balakong, Cheras Selatan. sampai je sane, terus gi jenguk tempat wayang. bajet nak beli tiket siap². last² cancel plak sebab cite tu takde. cite step up 3 pun dorg taknak tengok. hampehh btol! 


and then, merayap la kaki kami pusing² satu mall. mase jalan² tu baru teringat, kasut raye aku blom beli lagi! huhu. maka singgah la ke kedai BATA and lesap la RM50 aku. T__T


tak tau la bape kali ktorng tawaf mall tu. sampai dah pukul 6 pun tak reti² nak balik. pastu abah kol, tanye lokasi kami. bising beliau bile dapat tau kami tak balik umah lagi. haha. point sebenarnye, abah nak suro masak nasi untuk berbuke. so kelam kabut la ktorng balik umah.


sampai kat umah dalam pukul 6.40. tekejor² haa masak nasi. nasib nasi tu sempat masak sebelum azan. kalo tak, alamat berbuke ngan lauk je lerr. huu


mase untuk layan gamba http://www.emocutez.com

gamba ni smart kan? hee
alamak! tgk baju aku tu. kantoi gamba kat cermin. huhu
See Of Lights! weee :)
hah bende tu la dorg duk belek lame². haihh
asyik aku je kene tangkap gambo. uwaaa
dah, last gamba sblm balik. ngee

p/s : besok berbuke kat hotel abah. lepas berbuke, trus gerak balik ganu.
mood : malas nak kemas beg

0 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Template by:
Free Blog Templates