بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Saturday, October 23, 2010

2 days ago

hari nie baru ade mood nak update blog. hehe. 

tinggalkan assignment marketing kejap, masuk ke ruang blog lalu click new post :)

2 days ago, yakni hari Khamis, 21 Oktober 2010, jam 1.30 petang . . .

"fatin cepat! pakcik tu cakap die nak datang skrg. bgtau ieqa skali"

*aku berlari-lari ke bilik ieqa*

"ieqa, yana cakap pakcik tu dah on the way skrg"

*aku berlari pulak balik bilik utk bersiap*

nak dipendekkan cerita, kitorang nak outing je. hoho
dalam pukul 2 baru laa kitorang sampai kat guard. masuk teksi, pakcik tu berdakwah sedikit sebanyak. taknak layan kang kesok plak. so 'ha' kan jela ape yg beliau cakap. huhu

sampai je kat East Cost Mall, ekin terus ajak gi rotiboy sebab lapar sangat. pastu die blanje sorang satu roti. wahh heaven kejap makan roti free. weeee

ayu berbaju kurung. tapi slack makan berdiri. haha


tujuan outing sebenarnye nak pegi beli dress. eh tapi of course la bukan aku yg beli kan? diorang bertiga je yg beli utk dinner course diorang. hehe. dah puas pusing satu ECM, langsung tak berkenan. bejalan pulak ke kedai kat Malay Town, semua baju nak ditestingkan. satu fitting room, masuk 3 orang. haha sengal masing-masing. 

ok, pejalanan diteruskan ke Mega Mall. konon nak survey kot-kot laa terjumpe dress yg lagi cun dari kedai kat Malay Town tadi tu. tapi kecewa sebab sume dress harga macam nak menyekat saluran pernafasan sampai tersumbat semua arteri-arteri darah kat jantung. adess

so alang-alang dah kat mega kan, pegi laa buat aktiviti wajib kat kotak kecik aka karok jamban. lagu utk hari tu cuma 10 je sebab nak bergegas balik ke kedai kat Malay Town tu.

mic tu jangan masuk dlm mulut ye adik-adik 
dari ECM - Malay Town - Mega Mall - Malay Town - ECM. fuhh kuat btol bejalan eh. siap patah balik. nasib baik kelas aku hari Khamis tu tak pack sangat. so energetic lg laa walaupun dilanda period pain yg tetibe datang bt hal. tapi mood hari tu tak spoil laa sebab dapat outing hari Khamis. bukan selalu kan? ngee



best dapat outing ngan korang!
tapi, sem depan korang dah takde.
T__T


2 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

ieqa said...

yelaa, bile lagi bole keluar hari khamis kan kan kan? hahaa

will miss outing like this :'(

Fatin Rahmat said...

tau takpe. first time kot kuar hari Khamis. sadis btol KPM. huhu

kenangan semua nie T__T

Template by:
Free Blog Templates