بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Saturday, December 25, 2010

Happy Anniversary Mama, Abah!

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke-24 mama, abah! ♥

pheww penat tunggu gamba loading. besau sangat kot saiz die. =.=" baru ingat nak tido awal. ececeh nak tido awal lah konon. alasan je tuu. petang tadi amek abah kat tempat keje die. pastu terus gerak gi Shah Alam sebab nak gi dinner kat sane. jalan punye la teruk jem. lepas maghrib baru sampai sane. pastu singgah umah adik kat depan UiTM tu, gi amek die then terus gi kedai makan. kalau tak silap name kedai makan kat Shah Alam tu, Putera Ayu. cehh padahal baru je tadi gi makan, dah lupa nama kedai pulak dah. kali nie tak order satay dah. abah belanja western food pulak. semua order yang same je sebab senang and bole makan cepat. tapi, lambat jugak haa siap ordernye.

ade rupa chicken chop tak?
patut laa lambat siap. decoration die tip top abes. sampai nak makan pun tak sampai hati. aku pun ambik gamba makanan macam orang gile tak penah jumpe makanan dulu baru makan. muahaha nasib tak makan kat tempat class. buat malu je kang.

alahh buat-buat malu nak bergamba pulak!
muka budak-budak tahan lapar. kesian.
lebih kurang je tinggi masing-masing
aku rase aku ikut baka abah. kecik-kecik comel je kan. tengok la adik-adik pun same besar dengan abah dah tu. sian abah nampak kecik je. eh dulu ade sedare tak sayang mulut pernah cakap kitorang nie tak bagi abah makan. sampai hati betul. abah tu sakit. sebab tu kecik je badan. abah, jaga kencing manis abah tu tau. jangan makan nasi sangat. dengar cakap mama tau. angah sayang abah! ♥

Semoga Mama dan Abah bersabar dengan kerenah kami. kami sayang Mama dan Abah.
kami doakan Mama dan Abah sentiasa sihat dan dipanjangkan umur.
aminnn ♥


p/s - esok nak balik kampung. tak dapat online dah. babaii~

6 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

ieqa said...

Happy Anniversary mama & abah Fatin! ♥

mzhany said...

hepi anniversary jugak utk mama abah fatin...hehehe

Fatin Rahmat said...

ieqa : macehh ieqa! hehe ♥

Fatin Rahmat said...

mzhany : macehh jugak mzhany! hehe

Liyana Idris said...

ngee.. muke fatin dan mereka-mereka semuanya sama-sama belaka deh.. :D

Fatin Rahmat said...

Liyana Idris : muka sama? muahaha adik beradik kate! >__<

Template by:
Free Blog Templates