بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Friday, December 10, 2010

hari melayan kerenah Mama! ♥


haha hari nie satu hari suntuk aku layan kerenah mama. pagi tadi teman beliau pegi bangunan MARA kat Jalan Raja Laut sebab beliau nak settle kan hal berkenaan kursus PTK. then malam nie pulak nak kene tolong beliau mendownload semua nota-nota dalam website MARA yang lemb tu. dah settle download, nak kene print pulak. banyak keje tau! plus macam-macam masalah lagi. hehhs saba fatin sabaa.

ehh tau tak kursus PTK tu ape? hihi ku pun tak tau mende ape tu. cuma yang aku tau, tujuan kursus tu adalah untuk menaikkan DG atau gred untuk pekerja kakitangan awam sahaja okay! dan paling penting, kalo lulus exam and perbentangan mase kursus tu, makanya GAJI mama akan naik! weehooo~ buat exam tu elok-elok ye mama!


hihi sape tak sayang mak kann? >__<

jangan lupe belanje angah tau tauu. sebab angah banyak tolong kan?
*cehh berkira nak mampos! haha

14 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Eyra. said...

good luck untuk Mama Fatin! hehe

Cik Gallus Gallus said...

sama la kite
tolong sikit mesti ada masyukk

Fatin Rahmat said...

Eyra : hehe thanks for the wish! :))

Fatin Rahmat said...

Cik Gallus Gallus : masyuk ke? hehe kalo tolong ikhlas, pahala pun masyukk kan kan :P

ieqa said...

alaa tapi mama tak mintak tolong anagh sini pun? adoiii

:P

Fatin Rahmat said...

ieqa : tu laa kan? mama nie bias betol! sob sob

alya sham said...

eh cop2. ptk? bile ek test nye? next week ke?

Fatin Rahmat said...

alya sham : yep! kursus PTK next week kat KPM Beranang. nape alya?

alya sham said...

oo mak alya pun ade exam n presentation bagai tu jugakk. tp xtau laa same ke x yg ngn mak faten punye. hoho

Fatin Rahmat said...

alya sham : ohh ade jugak eyh? gi laa tanye mak alya kot-kot same ke mak kite punye kursus. hoho

PendekarPetai said...

alaaaa... aku da rindu mak aku... cm ner nie?? hehe

Fatin Rahmat said...

PendekarPetai : rindu mak? hah ape lagi, call die cepat! hehe

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Fatin Rahmat said...

mekdonel : okay, i will! thanks for the sugggestion! :)

Template by:
Free Blog Templates