بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Thursday, December 30, 2010

Jom timbang berat blog!

pernah tak rasa macam nak mengamuk bile line internet slow and terpaksa tunggu page loading berjam-jam lamenye mase nak melawat, singgah atau blogwalking ke blog lain? pernah tak rasa pelik kenapa follower tak bertambah? pernah tak rasa curios nak tahu berapa berat blog and masa yang diambil untuk loading blog anda sendiri? nak tau berapa berat blog anda? 

click penimbang kat bawah nie!




p/s - dah macam buat iklan kat tv lak rase. HAHA

2 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Atiqah Abidin said...

Jenguk jenguk sini. Salam kenal kenal :)

Fatin Rahmat said...

Atiqah Abidin : terima kasih sudi jenguk. lain kali jenguk lagi. hehe

Salam Perkenalan! :))

Template by:
Free Blog Templates