بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Friday, December 31, 2010

Update blog guna Microsoft Word

Dashboard blog dah tak bole nak buka. Entah lah ape masalah die. Runsing dari semalam sebab tak bole nak buka. Asyik error je haa. Nie nak try update blog dari Microsoft Word secara offline. Online mase nak publish je. Tapi tak tau laa berjaya ke tak nak publish nie. Kalau bole publish, lepas nie update kat sini je senang. Lagipun line broadband makin lame makin hampeh. Slow sangat sangat. Stress betul aku. =.=

So langkah yang aku bole buat untuk troubleshoot masalah problem tu, ialah dengan uninstall and install balik Google Chrome. Sekarang nie tengah dalam proses mendownload balik. Slow tak yah cakap. Bosan gile dah aku tunggu and tunggu. Malas dah rase nak online. Ececeh yelaa tuu fatinn :P

Btw, hari nie cuti umum untuk semua pekerja. Tapi abah keje jugak half day sebab nak claim cuti half day hari rabu nanti untuk anta anak die balik KPM kesayangan tu. Weehoo sayang abah! Tak payah aku naik bas. Ngeri wokk nak naik bas lepas satu satu excident yang jadi kat jalan raya tu. Huhu

8 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Cik Ezy said...

gune brokben pe? maxis or celcom?
brokben mmg camtu..
slow je.. tp kalo dh laju pehh..
mmg laju tak hengat..

Cik Ezy said...

gune brokben pe? maxis or celcom?
brokben mmg camtu..
slow je.. tp kalo dh laju pehh..
mmg laju tak hengat..

Fatin Rahmat said...

Cik Ezy : gune broadband celcom. huhu tau takpe. slow sangat nie. tensionnn =.=

HonEyBuNNy said...

salam ziarah....

Fatin Rahmat said...

HonEyBuNNy : thanks! salam perkenalan :)

echah mashuri said...

kot masalah line tenet kot.?

Fatin Rahmat said...

echah mashuri : mungkin jugak tu. nie pun buka dashboard kat mozilla je. itu pun slow gilee. huhu

deqlis said...

byk2x bersabar ye....

dah okay nanti jom join GA nie..
last date 14 jan 2011

http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Template by:
Free Blog Templates