بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Thursday, December 23, 2010

yeay award lagi!


tajuk tak tahan. dah macam orang gila award pun ade. haha. nak buat macam mane. orang dah bagi award, kite kene lah hargai. kalau tak, takde dah yang nak bagi award. baru padan muke kau! >__< okay, award kali nie aku dapat dari orang yang same! memang aku sayang sangat-sangat lah kat beliau nie. beliau bagi aku award nie,

comel kan kann?
eheh mane ade award tak comel. semua award pun comel kiut miut. tengok lah yang bagi award nie pun cute je haa. nie pujian ikhlas. bukan membodekss okay :P

Soalan-soalan untuk pemenang Shout Award!

siapa yang bagi award nie?
♥ Ieqa Zulaica ♥

apa komen anda terhadap blog yang memberi award ini?
blog ieqa nie header die unik sikit. lain dari lain. tapi comel!
gadget pun semua ade dalam nie. serba lengkap :)

ayat yang anda selalu tinggalkan di shoutmix orang?
hye, follow sini. kemasnye blog awak! :)

tag kepada 5 blogger lain



p/s - penat godek-godek shoutmix box tu sebab nak tau sape yang selalu tinggalkan kata-kata dalam tu. so kepada blogger yang ditag, tahniah sebab dapat Shout Award nie. rajin-rajin la singgah blog nie lagi yep! :)

2 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

nuR izyan said...

thx!!
wah..dpt awards pula..hehe..:)

Fatin Rahmat said...

nuR izyan : same-same! hehe. singgah-singgah la lagi tau :)

Template by:
Free Blog Templates