بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Monday, January 31, 2011

Ya Allah, tabahkan lah hati hamba mu ini :'(

aku baru dapat call dari mama. doktor cakap atok punya paras gula dah 0. proses masukkan gula dalam badan pun takde effect langsung sebab atok ade kencing manis. atok dah tak sedarkan diri. berita yang paling tak enak, doktor cakap atok dah takde harapan :'(

abah dah bertolak balik kampung. esok pagi mama datang amek aku kat sini and terus balik kampung. Ya Allah, kau kuatkan lah hati abah dan kami semua. aku dah tak sanggup nak terima berita kehilangan insan yang aku sayang. tapi aku kene kuatkan hati.

macam-macam aku pikir skrg nie. mama pulak tengah demam :'(

23 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

ieqa said...

Ya Allah~ bertabah eh fatin?
Esok balik molek molek, jangan rush sangat.

Doakan yang terbaik utk atok fatin..

lielly yana said...

saba ye kak...

Fatin Rahmat said...

aminn~ thanks ieqa..

kat Segamat tengah banjir skrg. macam-macam dugaan :'(

Fatin Rahmat said...

lielly yana : okay. thanks for ur concern :')

Izzati said...

fatinnn~ :"(
balik ke esok?
malam nanti iza dtg bilik ehh.
namo sedih2 tau.
kuat! doa banyak2.

~tiNie~ said...

saba yer fatin.

Fatin Rahmat said...

Izzati : ha'a balik esok. em datang lah. jangan lupe amek enset.

thanks iza :(

Fatin Rahmat said...

tiNie : okay. thanks tinie :'(

SecRetzZ Gurl'Z said...

sory d tngglkn mcm 2 jew
huhuh...d bawu dpt taw
tbahkn ati dear...if u need 2 story
juz story k....
d pham keadaan k.ngah skrg
bb d pon prnah mrasai khilngn owg yg kita syg kn..b'sabar k..huhuhu..:'(

Fatin Rahmat said...

D : takpe laa D. malam nie teman k.ngah gi jumpe felo eh :(

trahlicious said...

sorry to hear that...
be strong dear

Fatin Rahmat said...

tirah : thanks for ur concern dear :')

Cik Ezy said...

tabahkn ati..
byk2 b'sbar..

Fatin Rahmat said...

Cik Ezy : insyaAllah. thanks awak! :')

Kayun said...

salam fatin. sory baru smpt menjengah ke sini ya. sblm ni sya igtkn sya dh folo,tp belum..huhu sory sgt2 ya.

sya pn doakan yg baik2 utk awak, atuk dn famili ya.

Nurshafiza Shukri said...

fatin, tabahkan hati ye... doakn atok fatin selamat...take care dear...

mzhany said...

sabar ye fatin, byk2 bersabar...jgn sedih2 k...

Fatin Rahmat said...

Kayun : hehe takpe-takpe. dah follow kan? thanks awak! :)

aminn~ thanks again! :')

Fatin Rahmat said...

fieza : thanks dear! aminn~ :')

Fatin Rahmat said...

mzhany : okay insyaAllah. aminn~ thanks! :')

Eyra. said...

be strong Fatin :)

Eyra. said...

be strong Fatin :)

Fatin Rahmat said...

Eyra : thanks eyra! :')

Template by:
Free Blog Templates