بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Monday, May 2, 2011

sesi meng-kemas kan blog.

dulu mase awal-awal sem, kemain lagi aku rajin nak update tiap-tiap hari. tapi sekarang nie, die punye malas, nauzubillah! =.= bukan ape, aku kan tokey printing-services yang berjaya (Alhamdulillah). nak dipendekkan cerita, waktu malam jela ade mood nak update. and waktu malam jugak laa customer ramai nak print. sampai pukul 2 pagi pun still ade yang nak print lagi. so susah laa aku nak update blog-kesayangan nie. sebab tiap kali nak taip je, customer datang. memang hilang laa idea nak tulis ape. kan? *bole terima tak alasan nie. hikhik

maka dikesempatan ini, aku pun merajinkan lah diri untuk meng-update. sambil menguyah koko krunch yang selamat dari serangan monyet durjana. (honey star kepunyaan D dah selamat dirembat oleh mereka. huhu) dan didorong pula oleh cik Syamimi Haziqah yang katanye dah bosan tengok sawang dengan sarang labah-labah kat blog cute aku nie. huhu

nie kat bawah nie saje laa aku nak gebang schedule aku. sebab aku bajet aku nie macam orang paling sibuk sampai tak sempat nak update blog kann *tangan didada, mata keatas* XD

3/5 (esok) - Mock Interview
4/5 (1st paper) - Organizational Behavior
5/5 - Skill Based Assessment CCNA, Interview Fasilitator
6/5 (2nd paper) - Pengajian Islam
9/5 (3rd paper) - CCNA
10/5 (4th paper) - Voice Data Cabling
12/5 (5th paper) - Meeting and Interview Skills
18/5 (6th paper) - Wireless
23/5 (last paper) - Kokurikulum tah hape hape

cukup gebang dah tu kan? padat tak schedule? haa Artis kate! :P wish me luck yaww~

8 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

ieqa said...

Hamboiii noks, pack gile schedule youuu!
Kesian, student laa katekannn. hoho

Good luck with your final! ^^

Fatin Rahmat said...

pack gile kan? itu pun sebenarnye ade lagi satu (presentation utk project wireless). tapi tak masukkan sbb tak tau bile. hoho

okayy, thanks dear! :))

SyaficqaHamdan said...

ke'bz'yan melampau haaa... hehe..gd luck...(:

trahlicious said...

akhir yer!!! yes!!! yes!!!
aduih... busy yer...
good luck... good luck...
sile hafal smpai pecah otak....
:)

SecRetzZ Gurl'Z said...

fuiyoo....pack nyer jdual hehehehe...weekkk...<3<3

Fatin Rahmat said...

SyaficqaHamdan :

tau takpee! busy sangat nie. btw, thanks dear! ^^

Fatin Rahmat said...

trahlicious :

haa ko pun tunggu aku update blog eh? haha busy derr. gini ler. hoho

tak pecah otak lagi nih. steady lagi. haha tenkiu sayang :))

Fatin Rahmat said...

SecRetzZ Gurl'Z :

pack sangat tau tauu! hehhs
*tangan didada, mata keatas*

Template by:
Free Blog Templates