بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Sunday, September 1, 2013

Belum mula dah eksaited!

Sebenarnya sebenarnya err gua tengah tunggu Shaklee pos kit bag. Baru gua start bisnes. Tapi apekehei lambat beno sampai nya! Eksaited dah gua ni ho hoii. Nak jadi usahawan muda. Bermula dengan produk orang lain. Mana tahu produk gua akan muncul 5 tahun akan datang kan? Kena yakin!

Dan dann, semalam mak gua dah request suruh buat website untuk dia. Dia nak post semua soalan soalan past year dalam tu. Gua kena mentelaah lebih sikit. Sebab mak gua nak bayar hokay! Pehh tak lena malam tadi. Oke tipu! Kikiki


papepun rezeki datang dari Allah swt

3 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

Puan Ezy said...

slmt berbisnes.. smge sntiasa maju dlm bisnes! =)

Puan Ezy said...

slmt berbisnes.. smge sntiasa maju dlm bisnes! =)

Fatin Rahmat said...

Thanks Puan Ezy! Mudah mudahan maju, InshaAllah :)

Template by:
Free Blog Templates