بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Monday, December 6, 2010

Jawab tag lagi


alang-alang aku tak bole tido nie, aku nak jawab tag yg dah lame gile tertangguh.

hah nak tau tag ape?
tag dari puan cik Syamimi Haziqah

bile kene tag?
bulan June '10 *kalo tak silap

ape tag die?
moh click sini!

huh? listkan 20 things about me?
okayy, masenye untuk menjawab! :P



1- nama penuh, Nurul Fatin Binti Rahmat
2- umur, dah nak masuk 23 tahun! huhu
3- addicted gile-gile kat Facebook
4- suke and minat masak
5- tak suke and tak minat jahit
6- tak pernah lekat kat bilik
7- peramah. kot! hehe
8- tak suke senyum kt org yg belum kenal. bile dah kenal, abes lah korang! >_<
9- suke buat lawak bodoh
10- suke menganjing orang! haha
11- single lagi. malas nak ade comitment ngan sapesape
12- suke drive kete laju-laju. syok wehh!
13- gemok, pendek, tak lawo. redho T__T
14- ade 4 adik-beradik. sume perempuan yaww!
15- kaki karok. tak kesah laa kat mane-mane pun nak karok jugak! hoho
16- pandai main gitar. dah bole buat album kan kan? :P
17- tak suke tido awal. sebab tu mak bebel je =.="
18- suke pendam, pendam dan pendam
19- tak pernah pakai henset lain kecuali NOKIA! :D
20- tak brape layan lagu english sangat. lagu melayu je banyak. hee

okayy sekian. penat! fuhhh
mase utk tag follower kesayanganKu!

> Athirah Talib <

selamat menjawab tag ye kawan-kawan!




p/s - sorry ieqa. baru teringat tag tu. lame gile kan? hihi

10 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

alya sham said...

alya suke number 6,8,9,10,12.. xD

Fatin Rahmat said...

alya : haha memang tu je point yg setepek kene kat muke. :P

ieqa said...

hahaa LAMBAT! kene denda ni!
blanje karok sejam kat KP. muahahaa
JK ^^

Fatin Rahmat said...

haha ampun buk! baru teringat tag ieqa lepas siapkan tag mieqa tu. mmg lambat gile. err denda tu, tak bole tambah jadi 2 jam trus ke? >__<

up 2 the sky said...

jawab tag???
aper tuh???
xfhm...

Fatin Rahmat said...

tirah : senaraikan 20 things about you. then tag la follower anda utk menjawab task tu plak. hehe

up 2 the sky said...

i c...
hahaha...

Fatin Rahmat said...

tirah : hehe best sebenarnye main tag-tag org nie :P

bayi beriman said...

tk penah kena tag agy .hohohoho~

Fatin Rahmat said...

bayi beriman : tak pernah lagi? haa nanti ade la tu. be prepared! ^^

Template by:
Free Blog Templates