بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Tuesday, December 21, 2010

Tag dari Athirah Talib


okay, nie tag kedua aku. hampeh betul kau tirah main balas-balas tag. haha tapi aku tak kisah laa. tengah takde keje nie, bole hilang bosan aku jawab soalan-soalan cepu mas nie doe. siap ade rules lagi haa. nie rules die,

Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with the wedding plan! At the end, choose the people you want to be tagged.

cehh? kau salah tag orang aku rase. aku nie single lagi. nak tanye pasal wedding pulak dah. =.=" layan jela kan. hmm masenye untuk aku menjawab soalan demi soalan. aku jawab dalam bahasa melayu jela bole? malas lah aku nak translate bagai nie. hihi


How old are you
22 years old

are you single?
yes. single but not desperate.

at what age do you think you'll get married ?
tunggu makcik aku kahwin dulu! lol

 do you think you'll be marrying the person you are with now?
dah kate single tadi. so, next!

  if not, who do you want to marry?
tak mesra pelanggan betul soalan kau. aku SINGLE lah! =.="

 who will be your bridesmaid & bestman?
adik-adik aku ramai. save bajet.

 do you want a garden/beach or traditional wedding?
aku nak kawen kat tepi pantai. senang nak topup air kalau abis nanti.

  where do you plan to go on honeymoon?
honeymoon kat hotel abah aku keje skrg pun bole. dapat diskaun wokk!

  how many guests do you think you'll invite?
tak sure tu. aku publish kat facebook nanti. nak datang, datang lahh.
 
 will that include your exes?
worr buat ape? semakkk

 how many layers of cake do you want?
aku tak suke kek. sebab aku tau yg bertingkat-tingkat tu sume plastik je.
bukan kek betul pun.

when do you want to get married, morning or evening?
lepas abah aku sembahyang jumaat. bole? :P

 name the song/tune you'd like to play at your wedding.
lagu jiwang laa. syahduu~

 do you prefer fine dining or just normal spoon&fork?knife?
makan pakai tangan. pastu cuci tangan kat pantai tu.

 champagne or red wine?
choiii HARAM!

 honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
lepas aku dapat anak.

money or household items?
duit penting okay.

how many kids would you like to have?
kembar sepasang, kembar laki. cukup 4.

 will you record your honeymoon in DVD/CD?
worr bahaya. nanti tersebar kat youtube!


 whose wedding plan would you like to know next?
wahh dah macam main spam soalan kat formspring aku rase.
berlambak-lambak soalan kau. adoyaii pening den =.="


p/s - nie aku jawab main-main je tau. kalau aku dah tak single nanti aku akan jawab seyes sikit okay? haha so, sape lagi nak tag aku. mai maii

10 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

trahlicious said...

cait... hahaha... informative btol la...
hahahaha... style an???
rmai gk y serbu t ble k0 gner facebook...
hahahaha... XD

Fatin Rahmat said...

trahlicious : haha kau tunggu jela nanti aku publish kat facebook. >__<

trahlicious said...

beres boh...
klu dekat... aq mai buat HAVOC...
hahaha...

Fatin Rahmat said...

trahlicious : ouchh sila-sila datang! haha sengal kau. jangan buat konsert sudaa :P

ieqa said...

choiii salah tag orang ni.
saya SINGLE laa! =.=

HAHAHA cam kenal tak ayat?? muahahaa
nanti ieqa rajin ieqa buat yep ^^

*tp rasenye cam penah jawab je tag ni sebelum ni. huhu

Eyra. said...

kuat teh main tag. hehe

Fatin Rahmat said...

ieqa : haha tak kire! single tak single :P

eh penah jawab dah ke? huhu tak kisah la mane-mane. nak jawab bole, tak jawab pun bole :D

Fatin Rahmat said...

Eyra : haha bosan kate. nak kene tag jugak ke? hihi

Syafiq Rosli said...

rajin jawab..hehe

Fatin Rahmat said...

Syafiq Rosli : hehe sebab tengah cuti plus bosan. tu yg jawab semua tag :)

Template by:
Free Blog Templates