بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Tuesday, December 21, 2010

Tag dari Ieqa Zulaica


dah nak dekat pukul 4 pagi dah nie. baru ade mood nak menjawab tag. beliau yang tag aku nie pun confirm dah tido bermimpi kan ehem ehem. kan? >__< btw, thanks ieqa sebab bagi award lagi kat fatin! weehoo comel :D

comel kan?

disamping award baby face yang comel nie, ade banyak soalan nak kene jawab.
jom layan soalan cepu mas nie. :P

pendapat tentang belog dari mata hati?
blog eyh? em bagi fatin la kan, blog nie best sangat sebab macam-macam info bole dapat. bile kite blogwalking, macam-macam orang kite jumpe. then kite bole komen je kat post sape-sape even kite tak kenal pun die sape. so dari situ, kite bole tambah kenalan. :)

tunjukkan gambar desktop anda
nahh. .

snap gamba anda skrg (tak kire dalam apa jua keadaan)
worr bahaya nie. kene tutup ape yg patut jugak kan.
so, ini hasil die. .

adakah anda pernah kehilangan barang kesayangan. apakah?
em pernah! hilang mp3. dah lame dah. mase tu mp3 tengah mahal lagi sebab baru kuar kat Malaysia nie. beli yg 512MB je. tapi harga die almost RM100 something. mahal kot. cam mane tah bole hilang. sob sobb

three word to describe si dia (if you have any)
muahaha sorry. takde sape-sape dalam hati nie. so, next!

anda selalu memasak? kali terakhir?
selalu sangat ieqa. hari-hari pun fatin masak. last skali masak sambal tumis ikan dengan sayur petola masak air :)

tag 5 blogger yang comel + sweet


p/s - kepada Syamimi Haziqah, maaf dipinta kerana tidak dapat menjawab tag shades contest anda sebelum nie. kerana saya betul-betul takde spek hitam besau tu. huhu (kali nie tak tag dah sebab mieqa dah tag)

8 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

trahlicious said...

oh man...
anda sempat kenekn sy erk???
hahaha...
trimas yer...
balik keje r bru jwb... hahaha...

Eyra. said...

whoaaa kena tag! kalau rajin iera buat ek? :P

Ariffin Janal said...

wahhh mp3 512mb. sgt classic. syg gile bley terhilang

Fatin Rahmat said...

trahlicious : haha kau kenekan aku, aku kenekan kau balik. baru adil kan? kuikuikui okay! jangan tak buat :P

Fatin Rahmat said...

Eyra : okay iera. no prob. buat bile-bile ade mase free tau :)

Fatin Rahmat said...

Ariffin Janal : kan? kalau cari, tak jumpe dah skrg nie mp3 512MB tu. sadiss betul. sob sobb

ieqa said...

fine laaaaaa =.=


HAHAA :P

Fatin Rahmat said...

ieqa : eh ehh. apsal arinie baru komen? haha

alaa marah ke fatin tak buat tag ieqa? huhu

Template by:
Free Blog Templates