بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Selamat Berkunjung ke Blog Fatin Rahmat!

Thursday, January 6, 2011

Enam mata pelajaran!

tadi pergi amek slip exam macam orang takde perasaan je. sebab dah tau pun dapat bape. okay, taknak cite pasal result! nak cite pasal mentee merangkap junior aku sorang nie. tak tau ape name die. sebab die tak pernah datang perjumpaan mentor mentee even sekali! miss tak kenal die langsung. tup tup datang bilik tanye result. tak pasal-pasal kene marah ngan miss depan kitorang yang "senior" nie. muahaha

wehh orang kene marah, yang kau gelak apehal?
yelaa, tak pernah dibuat orang kot! sepanjang-panjang satu sem, tak pernah jumpe mentor langsung? awak tu dah laa baru nak masuk sem 2. memang laa kene sembur kaw-kaw. adess ayat paling pedas dari miss, "kalau awak tu dah sem 5, yang confirm akan graduate, taknak datang jumpe saya pun takpe. nie baru satu sem kat sini. result pun cukup-cukup makan. entah bole graduate ke tak" perghh sentap kott. luluh hati dengar. sayuuuu

nasib baik mood die okay je lepas tu. kalau tak, ngan kitorang sekali pun kene basuh agaknye. sental kasi bersih! :D semester nie aku bakal ambil enam (6) Mata Pelajaran. memang enam subjek je pun dari sem 1 :P

Working At Small-To-Medium Business or ISP
Meeting & Interview Skills
Organisational Behaviour
Voice and Data Cabling
Pengajian Islam
Wireless LAN

aku main copy paste je tu dari Subject Registration Form tu. kejadah ape yang aku bakal belajar nie pun aku tak tau. tunggu jela bile dah start kelas nanti. tak sabar rasenye nak belajar sem nie. pelik dengan semangat diri sendiri. tak kesah laa. yang penting, aku kene buat yang terbaik sem nie!

harap-harap dapat kelas yang diidamkan. bukan nak demand sangat. tapi ternyata jadual tu memihak kepada Kelas B. so kami sebagai pemegang Kelas B dari sem 1 akan tetap mengekalkan Kelas B kami! walaupun sudah kedengaran desas-desus bahawa kelas satu lagi tuu nak register-as Kelas B, tetapi kami tidak akan mengalah! selamat berebut ye kawan-kawan. go more go more! sape lambat, babaiii



p/s - hujan macam taknak berhenti je satu hari nie :(


6 orang yg berminat dengan entri kat atas nie:

✿ CikCimi said...

result oke x?

uish!
semua sbjct best!
xpecialy vdc wireless ob.
:D

Sabrina7 CDW said...

wakakaka!
i like la perenggan last skali 2..
eyh2 silap..
ak..frh..wani n ecah like!
ye yg lmbt tggl!

Fatin Rahmat said...

CikCimi : result jatuh! huhu tapi still atas 3 pointer.

haha nie betul-betul best ke nak suruh beware? hikhik

Fatin Rahmat said...

Sabrina7 CDW : ohh dah takde akaun google skrg. lupee haha

yelaa, perang besar aku rase esok! suruh ecah jadi ketua geng macam biase. serangggg! hahaha

mzhany said...

voice and data cabling tuh hohohoho

Fatin Rahmat said...

mzhany : ha'a VDC. penah belajar eyh? hoho

Template by:
Free Blog Templates